Inruilen

 Auto inruilen Auto Inruilen

Het inruilen van je huidige auto is altijd mogelijk. De Haas Auto heeft een groot netwerk binnen de autobranche. Hierdoor krijg je gegarandeerd een eerlijke en goede inruilprijs voor je auto. Ben je benieuwd welke inruilprijs we kunnen geven? Neem contact met ons op of kom bij ons langs. De koffie staat klaar.

Kopen

 Auto kopen Auto Kopen

Over de prijs onderhandelen is bij ons niet nodig. We hanteren scherpe prijzen en staan voor onze kwaliteit. Zo zijn alle occasions op 25 punten gecontroleerd en standaard voorzien van een uitgebreid afleverpakket waaronder een geldige APK, vloeistoffencontrole en een uitgebreide poetsbeurt. Wel zo prettig en fris. Ben je niet overtuigd van onze kwaliteit? We kunnen je favoriete occasion altijd nog laten keuren door een onafhankelijk keuringsbedrijf.

Financieren

 Financieren Financieren

Het is bij De Haas Auto mogelijk om je favoriete occasion te kopen door middel van een aantrekkelijke financiering. Wij zoeken samen met jou naar dé financieringsoptie die het beste bij jou past.

Garantie

Bij De Haas Auto kies je zelf het garantiepakket en bijbehorende extra’s die bij jou passen. In het onderstaande overzicht zijn de garantiepakketten weergegeven:

De Haas Auto logo

De Haas Auto Standaard

‍‍√ 25 punten check
‍‍‍‍√ Vloeistoffen controle
‍‍‍‍√ Geldige APK
‍‍‍‍√ Tenaamstelling
‍‍‍‍√ Wassen
‍‍‍‍√ Poetsen

Gratis

De Haas Auto Plus

‍‍√ 25 punten check
‍‍‍‍√ Vloeistoffen controle
‍‍‍‍√ Geldige APK
‍‍‍‍√ Tenaamstelling
‍‍‍‍√ Wassen
‍‍‍‍√ Poetsen
‍‍‍‍√ 3 maanden garantie

v.a. € 295