Wij zijn twee broers
Olle & Jeroen

Twee broers met jarenlange ervaring in de autobranche. Jeroen is jarenlang actief geweest als occasionmanager bij één van de grootste dealerbedrijven in Nederland. Hij kent de markt van binnen, en van buiten. Olle is jarenlang actief geweest bij zowel de importeur, de officiële merk dealer als het reclamebureau. Hij weet wat er op dit moment goed gaat binnen de autobranche, en wat er anders kan.

De Haas Veenendaal
Wij zijn de tweede generatie
De Haas

Een vader die jarenlang actief is geweest binnen de autobranche. Oprichter en eigenaar van de Haas Veenendaal (Volkswagen - Audi). Soms nemen we zijn goedbedoelde adviezen aan, soms vragen we hem vriendelijk het pand te verlaten.

Wij houden van occasions
Duitse automerken

Het is ons met de paplepel ingegoten. Van kinds af aan stonden we in onze luier tussen de auto’s. Hier is onze passie voor auto’s ontstaan. Onze passie voor Duitse automerken. We zorgen goed voor elke auto die bij ons staat. Elke dag weer. Net zo lang totdat we zijn nieuwe baasje gevonden hebben.

Wij willen jou overtuigen dat het anders kan
De Haas Auto

Uit diverse onderzoeken blijkt dat het kopen van een auto niet altijd een prettige ervaring is. Een onpersoonlijke benadering en een ondoorzichtige verkoopprijs worden vaak genoemd. We vergelijken het zelf met het kopen van een keuken. Je krijgt fikse korting en op de terugweg naar huis weet je nog steeds niet of je de juiste deal hebt gemaakt. We denken dat het anders én leuker kan.